3 Mayıs 2009 Pazar

Küçük, babacan öğretmen Silvio!

Küçük, babacan öğretmen Silvio!

Çapkınlıkları nedeniyle sık sık eleştirilere hedef olan Silvio Berlusconi uslanmıyor. Sinyor, bu kez de 18 yaşındaki mankenin yaş günü partisine katılıp altın kolye hediye etti


Kadınlara olan ilgisi yüzünden eşi Veronica Lario'yu çileden çıkaran İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi (72), yine yaptı yapacağını. Daha önce bir TV sunucusuna ve Meclis'teki kadın milletvekillerine asılan Berlusconi, karısının uyarılarına rağmen bu kez de manken Noemi Letizia'nin Napoli'deki 18'inci doğum günü partisine katıldı. Çapkın Başbakan'dan hediye olarak altın bir kolye alan Letizia, 'Berlusconi babamın iş arkadaşı. Onu doğum günü partimde görmek çok güzeldi' dedi. Berlusconi ise, güzel mankenin 'küçük, babacan öğretmeni' olduğunu söyledi.
İtalya Başbakanı'nın Letizia'nın doğum gününe katılıp, hediye vermesi üzerine karısı Lario çılgına döndü. İtalyan Ulusal Haber Ajansı ANSA'ya bir e-mail gönderen 'First Lady', 'Bu beni gerçekten çok şaşırttı. Çünkü davetli olmasına rağmen kendi çocuklarının doğum günlerine hiç gelmedi' dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder